Kudottu Matto 200×300

Soita ja tilaa! Kaihtimet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan asiakkaille mittojen mukaan kotimaisena käsityönä. Aino sileäksi kudottu matto. Ei kloorivalkaisua. High Line Botnika villamatto vaaleanharmaa.

Suuret matot 200×300 cm

Säilytyskorit ja piensäilytys. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously. Pyöreät matot. Lasten kalusteet. Osuvin Uusin ensin Halvin ensin Kallein ensin. Elise lyhytnukkainen matto. Ellen viskoosimatto hopea.

kudottu matto 200x300

Uusimmat jalosteet

PEARL -matto 80x cm harmaa. Laajan kangasvalikoiman lisäksi mallistostamme löydät valmisverhoja, sisustustyynyjä, keittiötekstiilejä ja mattoja. Antik plyysimatto moniväri. Materiaali Mitä juutti on? Selaa myös vaatetuskankaita ja löydä sopiva kangas seuraavaan ompeluprojektiisi. Linnea villamatto. Sähköpostiosoite Syötä sähköpostiosoitteesi.

jousipyssyn nuoli

Sileäksi kudotut matot – Eurokangas

Isot matot voivat olla kudottuja tai sopia sisäkäyttöön tai ulkokäyttöön tai vaikka molempiin — valinnanvaraa suurikokoisissa matoissa näet riittää! Matto VM Carpet Tunturi, mittatilaus, kudottu matto 200×300. Matto on helppo sijoittaa. LOHALS-matto on sataprosenttista juuttia, erittäin kestävää luonnonkuitua, jonka kasvattaminen ei vaadi suuria määriä lannoitteita tai torjunta-aineita. Toimitus arkipäivää. Julia nukkamatto tummanharmaa.

Isot matot – Puuvillamatto, juuttimatto, nukkamatto – IKEA

Matto VM Carpet Tunturi, mittatilaus, beige. Functional Functional. Others Others. Arvostelut 24 Arvostelut 4. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.