Lasersota Turku

Lasersota turku Offerilla-krediittejä suosittelemalla diilejä kaverillesi. Synttärikutsut Lataa laserpelien synttärikutsujoka pitää sisällään kaikki tarvittavat yksityiskohdat. Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille. Ei koske äkillisiä sairastapauksia. Huviluvan sisäänkäynniltä löytyy rahalipas, jonka sisällöllä sankari voi hankkia itselleen esimerkiksi yhden toivomansa lahjan. Pelin päätyttyä pelaajat voivat pyytää henkilökunnalta tulosraportin, jossa lasersota turku pisteet ja muita tietoja pelin kulusta. Lahjavinkki: Halutessanne voitte sankarin kanssa esittää lahjatoiveen myös rahana tavaran sijaan.

Please wait while your request is being verified…

Infapunavalo ei Object Linking and Embedding näkyvää, eikä vahingollista silmille. Lisäliivit ovat mahdollisia. Pelialueella ei saa myöskään juosta, lasersota turku tai kulkea rei’istä, joita on seinissä. Suosittelen muillekin! Hinnat sisältävät 18 peliliiviä, mutta lisäliivit ovat mahdollisia lisähinnasta.

lasersota turku

”Unohda blazerit nyt tulee lazerit”

Laserpeliä pelataan joukkueittain, mutta jos pelaajia on vähän, pelaavat kaikki toisiaan vastaan. Toinen yleinen pelimuoto on Team Deathmatch, jossa tarkoituksena on päihittää vastustajajoukkue heitä ampulla. Avoimet pelit opiskelijoille arkisin ennen klo. Pelin idea on kerätä pisteitä osumalla laseraseella vastustajien liiveihin, aseisiin tai tukikohtaa kuvaaviin maaleihin. Tule mukaan Huvimaahan puuhastelemaan monen erilaisen aktiviteetin pariin! Useimmiten Huviluvalla pelataan perinteistä team deathmatch ja domination pelimuotoja. Lue lisää yrityspaketeista.

essence kuohuviinilasi 31cl

Hinta | Megazone Turku

Järjestä lapsellesi Megamageet synttärit Megazonessa! Viiden tähden huvia Lapsille Ja Aikuisille. Tarjoilua voit tilata myös meiltä! Tarjottavien esillelaitto on vanhempien ainoa vastuualue. Mitä varusteita lasersota turku tarvitsee? Varauksen voit tehdä joko varausjärjestelmässämme, soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Liput kolmelle tai kuudelle Megazone Turkuun jopa % | Offerilla

Paintball-pelit sisällä ja ulkona Koe paintball-elämys Huviluvan erikoistehostein varustetulla kaupunkitaisteluareenalla tai neljällä rakennetulla metsäpeliareenalla. Paikalla tulee olla 15 min. Tervetuloa sovitusti paikan päälle tutustumaan! Pelin päätyttyä pelaajat voivat pyytää henkilökunnalta tulosraportin, jossa kerrotaan pisteet ja muita tietoja pelin kulusta. Huviluvassa saa pelata juosten tai hiipien, sekä pitää taukoja koko yksityistapahtuman kuten haluaa. Kaikilla on hauskaa, kun päästään leikkimielisesti sotimaan! Pelaajien varusteet koostuvat peliliivistä ja aseesta.