Lasol 100 Lasinpesuneste 10 L

Laimennussuhde: 4 osaa vettä, 1 osa Lasol-tiivistettä, pakkaskesto -7 °C 3 osaa vettä, 1 osa Lasol-tiivistettä, pakkaskesto -9 °C 2 osaa vettä, 1 osa Lasol-tiivistettä, pakkaskesto °C 1 osaa vettä, 1 osa Lasol-tiivistettä, pakkaskesto °C Käyttöturvallisuustiedote Lasol Siirry kuvagallerian loppuun. Skip to content Lasol lasinpesutiiviste Tuulilasinpesunesteet. Suomen tunnetuin tuulilasinpesuneste, joka laimennetaan vedellä sääolosuhteisiin sopivaksi. Ei muodosta häiritsevää kalvoa. Säilyttäminen Säilytä lasten ulottumattomissa. Siirrä toivelistalle.

LASINPESUNESTE LASOL 100 10L

Motox-lasinpesuneste 5 l, °C. Säilytä lasten ulottumattomissa. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. Suomen tunnetuin tuulilasinpesuneste, joka laimennetaan vedellä sääolosuhteisiin sopivaksi. Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:.

lasol 100 lasinpesuneste 10 l

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. Tallenna Peruuta. Lue lisää Hyväksy evästeet. Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija. Lue lisää. Asiakaspalvelu ma-pe klo asiakaspalvelu minimani.

lagotto pennut

Lasol lasinpesuneste 10 l | Motonet Oy

Bioetanolipohjainen ja siksi turvallinen käyttää ohjeiden mukaan. Tuotearvio 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Auton kautsu- ja muoviosien hoito. Perinteinen sinietikettinen Lasol ei sisällä hajusteita, joten se soveltuu myös hajusteyliherkille. Öljyt ja huoltotarvikkeet Huoltotarvikkeet Hydrauli- ja trimmiöljyt Kaksitahtimoottoriöljyt Moottoriöljyt Polttoaineen lisäaineet Vaihteistoöljyt Venemaalit ja veneenhoito Katso kaikki. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Kysy tuotteesta.

Lasol 10 l lasinpesuneste | elektroninen kauppa

Säilytä lasten ulottumattomissa. Tuotearvio 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili. Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Lasol Lasinpesuneste Sitrustuoksu °C 2 l Avaa ostoskori.