Lattialaattoja Edullisesti

Lue lisää Piilota. Lattialaatta GoldenTile Hygge, Pakkasenkestävä, kivikuvioinen, vaalea lattia- ja seinälaatta sisälle ja ulos. Yhtä kaunista, mutta huomattavasti helppohoitoisempaa ja näppärämpää! Lattialaatta Pukkila Natura 6-kulmainen Okrankeltainen, himmeä, sileä, xmm Yli euron Pukkila-tilauksiin ilmainen toimitus! Valitse lattialaattoja edullisesti, kun haluat lattialtasi kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Please wait while your request is being verified…

Pakkauksessa on kaksi laattaa, 0,72 m². Tilaa verkosta, nouda 4 tunnin kuluttua tavaratalosta! Struktuuripintainen, pakkasenkestävä, mittatarkaksi hiottu lattialaatta. Lattialaatta Coventry Grey 45X Lattialaatta Pukkila Natura 6-kulmainen Okrankeltainen, himmeä, sileä, lattialaattoja edullisesti Yli euron Pukkila-tilauksiin ilmainen toimitus! Lattialaatta Magma 30×60 cm black 27YJ Tumma pakkasenkestävä lattialaatta, jossa on kivimäinen kohokuviointi.

lattialaattoja edullisesti

Netraudasta lattialaatat kotiinkuljetuksella

Lattialaatta Coventry Beige 45X Pakkauksessa 1,26 m². Lue lisää täältä. Lattialaatta Kaleido 10×10 cm bianco 27XG Pakkasenkestävä, kivikuvioinen, vaalea 10 x 10 cm lattialaatta irtokappaleina. Valitse suosikkisi ja klikkaa ne ostoskoriin. Pakkauksessa 1,08 m².

leveät verhot

Lattialaatat |

Lattialaatta Pukkila Piazen Coal, himmeä, sileä, 97x97mm Yli euron Pukkila-tilauksiin ilmainen toimitus! Karheapintainen, pakkasenkestävä, mittatarkaksi hiottu lattialaatta. Terassien lattialaattoja edullisesti Talon maalaukseen Ulkoseinille Ulkokalusteiden hoitoon ja huoltoon Aitojen kunnostukseen Ikkunoiden ja ovien kunnostukseen Ulkopintojen puhdistus ja pesu Sokkelien uudistamiseen Kasvatuslaatikoiden ja kasvihuoneiden puuosille Kattojen kunnostamiseen Kellarin maalaukseen spraymaalit ulkokäyttöön Ruosteenestoon Pihatien kunnostamiseen. Valitse lattialaatta, kun haluat lattialtasi lattialaattoja edullisesti ja helppohoitoisuutta. Tällainen pinta ei OLE yhtä liukas kuin pelkkä laattapinta. Harmaa, himmeä lasittamaton porcellanato joka soveltuu seinä- ja lattiakäyttöön sisä- ja ulkotiloissa.

Lattialaatat | STARKin verkkokauppa

Pakkasenkestävä, kivikuvioinen, harmaanruskea 10 x 10 cm lattialaatta irtokappaleina. Vaalea, betonimainen lattialaatta. Lisää värejä, kauniita kuvioita tai anna yksivärisen, vaalean tai puuterisävyisen pinnan antaa kodillesi tyylikkään elegantti tyyli. Kodin1:n laajasta lattialaattavalikoimasta löytyy laattoja jokaiseen makuun. Lattialaatta Blackboard 29,8×59,8 cm mud struktuuri 22TR Struktuuripintainen, pakkasenkestävä, mittatarkaksi hiottu lattialaatta.