Led G9 6w 4000k

Ne muokkaavat mainontaa ja tarjoavat sinulle sopivia tuotteita, ne käsittelevät tietoja sinun ja kauppamme välillä. Polttimo K on puhtaanvalkoinenneutraali. LED-ulkovalaisimet Aurinkokennolamput ja valot Puutarhavalot tunnistimella Seinävalaisimet Kattovalaisimet Valonheittimet Puutarhavalaisimet Riipusvalaisimet Liiketunnistimet ja ilmaisimet Ulkoköynnökset ja valoketjut Valot ammattilaiskäyttöön Led g9 6w 4000k Uima-allasvalaisimet Katuvalot julkiseen valaistukseen Talonumeroiden valaistus Kerosiinilamput Hyönteisloukut Pistorasiatolppa ulkokäyttöön Ulkolämmittimet Ulkotarvikkeet. Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3. IP20 9. Jos tarvitset apua valinnassasi, käytä meidän ’ tukipalvelua ’.

LED-polttimot G9

Napsauttamalla ” Hyväksyn ”-painiketta hyväksyt ja annat meille luvan jakaa tietojasi käytöstä, käyttäjätunnuksesi ja IP-osoitteesi markkinointikumppaneidemme kolmannet osapuolet kanssa. Olipa haussa himmennettävä polttimo tai LED G9-lamppulöydät varmasti etsimäsi laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Takuuaika kk. G9:ssä on esimerkiksi monesti leveä asteen valokeila. Lämmin valkoinen K on tunnelmallisempi led g9 6w 4000k kodikkaampi, kun taas kylmä valkoinen K on päivänvaloa vastaava. Näytä tuotteet

led g9 6w 4000k

Tuoteryhmät

Halkaisija mm. Nykyisin markkinoilla on tarjolla himmennettävät polttimot , joissa voit säätää valon väriä ja luoda juuret sellaisen tunnelman kuin sinä haluat. Tarjouskirje Yritysasiakaskirje. Verkkovirta vaihtelee maittain, ja Suomessa se oli vielä vuoteen asti volttia. Miten valita oikea G9-polttimo? Kaikki myymälät. Nyt ne ovat kuitenkin yleistyneet valaistuksessa käytettäviksi yleislampuiksi.

asus vivobook s14 s431fl

LED-lamput | Motonet Oy

Eikö sinulla OLE vielä tiliä? LED-lamput G9 V LED eli suomalaiseen suuhun paremmin sopiva ledi on puolijohdekomponentti, joka säteilee valoa silloin, kun sen läpi johdetaan sähkövirtaa. LED-teknologia Lisää suosikkeihin. Järjestä jalosteet:. Hinta: Kirjaudu sisään Sähköposti: Salasana Unohditko salasanasi?

Led kohdelamppu GU10 6W 38° K lm Luminum Oy

Valikko Etsitään. Takuuaika kk. Tuulettimet kaukosäätimellä Tuulettimet valolla Tuulettimet ilman valoa Lattiatuulettimet Tornituulettimet Lattiatuulettimet Pöytätuulettimet Universal Serial Bus- ja paristokäyttöiset tuulettimet Lisätarvikkeet tuulettimille. Hinta: 3. LEDlamput myös syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä. Teho W.