Lego 60098

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Lue lisää Tuotteen tiedot. Lue lisää Tuotekuvaus. Miten voin estää Lego-lelujen lego 60098 Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä.

Käyttöohje Lego set 60098 City Raskas rahtijuna

The welder is carrying out some last minute repairs on the tracks while the driver and engineer do the final checks on lego 60098 powerful diesel engine. LEGO City. Go to Top. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Muut ostivat lisäksi.

lego 60098

Tutustu myös

Pakkauksen syvyys. Pakkausten määrä per kerros. Tarvitsetko Lego set City Raskas rahtijuna rakennusohjeet? Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Lisätietoja on Legon sivustolla. Leluhahmot sisältyvät.

blu ray player 4k

Osta LEGO City – Heavy-Haul Train ()

Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Määrä per tuotepakkaus. Kerrosten lukumäärä per lava. Go to Top. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja.

LEGO – Junat – – Heavy-Haul Train – Tanska – Catawiki

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeistot sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Pakkauksen syvyys.