Lehtisalaatti Ruukussa

Tallenna ja hyväksy. Pihan suunnitteluvinkit. Sopiva multa on Kekkilä Puutarhamulta. Lannoitteena voi käyttää erilaisia luonnonlannoitteita, erityisesti vihanneksille tarkoitettua lannoitetta tai kotitekoisia vaihtoehtoja, kuten rohtoraunioyrtti- tai nokkoskäytettä. Aikaisemmassa pääkuvassa oli valkokaali, ei salaatti. Lehtisalaatti ruukussa on 15—23 astetta.

Salaattikylvös ruukussa

Lehtisalaatin istutusväli on cm, keräsalaateilla cm. Pitää odottaa hetki, mutta viime vuonna oli erittäin hyvää salaattia. Powered by. Vieraile kysymyspalstalla. Siemen voi myös kylvää suoraan ulos toukokuussa. Seuraamme muun muassa, millä sivuilla vieraillaan ja kuinka kauan kävijä viipyy eri sivuilla. Jos koko kesän ajan haluaa lautaselleen viikoittain salaattia, se tekee noin lehtisalaatti ruukussa euroa.

lehtisalaatti ruukussa

Salaatin kasvatus siemenestä: kylväminen ulos avomaalle tai ruukkuun

Varmista kuitenkin, etteivät viereiset taimet pääse varjostamaan salaattia. Taimen voi totuttaa ulkoilmaan karaisemalla, eli pitämällä ruukkua ulkona aluksi vain pari tuntia kerrallaan ja vähitellen pidempiä aikoja kerrallaan. Analytiikka analytiikka. Yrtit ja vihannekset Lehtisalaatit Sallat Lactuca sativa. Tilaa lehti. Lue myös: Yrttien lastenkasvatus kotona — näin kasvatat kukoistavan yrttisadon. Erityisesti keräsalaatti vaatii paljon tilaa kasvaakseen ja muodostaakseen kerän.

lego 77942

Salaatin lastenkasvatus siemenestä ja ruukkusalaatista — näin se onnistuu!

Salaatti ei idä yli 25 asteessa, ja kärsii kuivasta huoneilmasta taimikasvatuksen aikana. Lannoitteena voi käyttää erilaisia luonnonlannoitteita, erityisesti vihanneksille tarkoitettua lannoitetta tai kotitekoisia vaihtoehtoja, kuten rohtoraunioyrtti- tai nokkoskäytettä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tilaa lehti. Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tilastointiin käytettävillä evästeillä lehtisalaatti ruukussa yleisiä tietoja sivuston käytöstä.

Ruukkusalaatti | S-kaupat ruoan elektroninen kauppa

Kastele säännöllisesti runsaalla vedellä. Sisätilat ovat yleensä liian lämpimiä salaatin kasvatukseen. Siemen lähtee helpommin itämään, kun ilma on viilentynyt illan ja yön lämpötiloihin. Varmista kuitenkin, etteivät viereiset taimet pääse varjostamaan salaattia. Kolmessa viikossa salaatit ovat kasvaneet huimasti pituutta.