Lenovo Ideapad 3

Meillä on tarjolla mukautettavia malleja, joissa on tehokas grafiikka, VR-valmiudet ja ylikellotettavat suorittimet. Kapeareunuksinen Lenovo Legion- tai IdeaPad Gaming -malliston pelikannettavan avulla voit hallita kilpailijoitasi missä tahansa oletkin. Lenovo IdeaPad 3 on suunniteltu lenovo ideapad 3 ja suoriutumaan vaativimmistakin tehtävistä. Nykypäivän pientietokoneet näyttävät erilaisilta, koska ne ovat erilaisia. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Hyvinvointia ja yksityisyyttä Lenovo IdeaPad 3 -kannettavan älykkäät ominaisuudet huomioivat lisääntyneen ruutuajan ja sen mahdolliset vaikutukset.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

Lenovo Chromebookit ovat täydellinen valinta helppoon selaamiseen ja verkkopohjaisiin sovelluksiin. Meillä on tarjolla mukautettavia malleja, joissa on tehokas graafinen taide, VR-valmiudet ja ylikellotettavat suorittimet. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Terävä IPS-paneelilla varustettu Full HD -resoluutioinen näyttö, Dolby Audio -äänitekniikka sekä tehokkaat Intel -suorittimet pyörittävät kaikki arjessa tarvittavat sovellukset tarjoten miellyttävä käyttökokemuksen. Lenovo IdeaPad 3 -kannettava on varustettu älykkäillä jäähdytysominaisuuksilla, jotka pitävät prosessorin viileänä ja aina optimaalisessa toimintakunnossa. Ammattilaisille, joiden on työskenneltävä nopeasti ja tehokkaasti, mutta joiden on oltava kohtuuhintaisia, ThinkBook on suunniteltu ThinkPadin lenovo ideapad 3 ominaisuuksilla pienille ja keskisuurille yrityksille sopivaan hintaan. Meillä on myös edullisia vaihtoehtoja lenovo ideapad 3 pelaajille.

lenovo ideapad 3

Kannettavan tietokoneen ostaminen Lenovolta

Olemme jopa laajentaneet verkkokauppaamme valikoimalla kannettavien tietokoneiden lisävarusteita huippumerkeiltä – kuten Microsoftilta, Googlelta, LG:ltä ja Logitechilta. Olemme tehneet mielipidekyselyn, ja kävi ilmi, että ihmiset ovat tyytyväisempiä, kun he valitsevat nykyaikaisen tietokoneen1. Lenovo IdeaPad 3 on suunniteltu kestämään ja suoriutumaan vaativimmistakin tehtävistä. Suunnittelemme kannettavat tietokoneet käyttäjien tyytyväisyyttä silmällä pitäen, hintaan, jota kaikki voivat rakastaa, mukaan lukien: Suorituskykyiset kannettavat tietokoneet luovan työn tekijöille , ammattilaisille tai pelaajille – meiltä löytyy tehokoneet, jotka kilpailevat pöytätietokoneiden suorituskyvystä. Ohuet ja kevyet IdeaPad-kannettavat sopivat täydellisesti matkustamiseen. ALV:n ja toimituksen.

kerrostalon ilmanvaihdon säätö

Lenovo IdeaPad 3 14” RU | DNA

Riippumattomien ohjelmistotoimittajien ISV sertifioimat kannettavat tietokoneet ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja alan työjuhtia. Laadukas ja heijastamaton 14 tuuman Full HD -näyttö sopii lenovo ideapad 3, opiskeluun sekä vapaa-ajalle. Tietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Näe enemmän yksityiskohtia ja nauti entistä visuaalisemmasta katseluelämyksestä. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Lenovo IdeaPad 3 on jokapäiväiseen arkikäyttöön suunniteltu kannettava tietokone, johon voit luottaa.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

Yhdellä latauksella IdeaPadin akku kestää testatusti jopa 7,5 tuntia. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa. Monet perinteisistä kannettavista tietokoneistamme voidaan varustaa monilla erilaisilla ominaisuuksilla tarpeidesi mukaan. Kosketuspinta ilman näppäimiä, monen kosketuksen klikkauslevy, tarkka kosketuslevy.