Li Ion Akku 50ah

Sunwind akun urvallisuutta lisää sisäänrakennettu BMS ja Lithium rautafosfaatti, jotka estävät ylilatauksesta, oikosulusta ja kovasta iskusta johtuvat tulipalot ja räjähdykset. Rebelcell Litiumakku Li-Ion 12V 70AhRebelcell lithium akku on kevyt ja pitkäikäinen akku keulakoneelle, sähköperämoottorille ja lisäakuksi elektroniikalle. Lataamista li ion akku 50ah 0 astetta C ei suositella. Telttailu ja retkeilyvarusteet. Topband TB -sarjan akut on suunniteltu korvaamaan vastaavan kokoisen lyijyakun tuoden samalla kaksinkertaisen käyttöajan. Auton akut.

Li-ion ajovoima- ja teollisuusakut

Huomaa, että 24v järjestelmä ei sovi suoraan muulle elektroniikalle vaan se täytyy muuntaa takaisin 12v mikäli haluat käyttää samaa akkua eri järjestelmille. Ota rohkeasti yhteyttä sunwind sunwind. Koska Rebelcell litium akusta voidaan hyödyntää lähes koko sen nimelliskapasiteetti akun vaurioitumatta, voidaan perinteiseen li ion akku 50ah verrattuna valita jopa puolet pienempi akku korvaamaan samaa virrantarvetta. Heti verkkokaupasta 33 kpl. Tallenna valinnat. Tekstiilituotteet ja jalkineet. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot.

li ion akku 50ah

Toimituskulut ja -tavat

Kysessä on litium-rautafosfaatti akku, joka kestää tuhansia lataus-purku-jaksoja ja tekniikka on myös turvallisempi, mitä perinteisissä litium akuissa. Erittäin tehokas ja pitkäikäinen 50 ampeerinen LiFePo4 litium-akku. Huomaa, että 24v järjestelmä ei sovi suoraan muulle elektroniikalle vaan se täytyy muuntaa takaisin 12v mikäli haluat käyttää samaa akkua eri järjestelmille. Älä koskaan käytä lataussäädintä mitä ei saa kytkeä irti akusta. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Ajovoima- ja teollisuusakut.

jopo etukori

Rebelcell 12V 50 Ah litiumakku | Happy Angler

Useimmat litiumioni akut kestävät käytössä yli 5 vuotta. Koska Rebelcell litium akusta voidaan Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Tallenna Peruuta.

Rebelcell Li-Ion akku 12V50Ah – Samfishing Oy

Kirjoita salasana uudelleen. Li-ion akku Sunwind 50Ah on erittäin tehokas 50 ampeerinen LiFePo4 litium-akku, jonka mahdollistaa jopa 80 ampeerin jatkuvan purkuvirran. Heti verkkokaupasta 15 kpl. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan listaltamme. Akun joustavuus näkyy siinä, että se mahdollistaa sarjakytkennän maksimissaan neljään akkuun asti 48V sekä rinnankytkennän jopa kahdeksalle akulle. Yksi 24V 50ah Rebelcell vastaa kahta 12V ah lyijyakkua. Ideal, Kaisla ja Yki.