Lipun Osto Hsl

Korsisaaren mobiilisovelluksessa ja matkakorteille myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden. Kertalipun voi ostaa valtakunnallisen kilometritaksan mukaisella hinnalla jatkossakin. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan alueen lipun osto hsl sarjalippu on voimassa 90 minuuttia. Linja-autoissamme käyvät maksutapoina käteinen, pankki- ja credit-kortit sekä Visa Electron. Kun kirjaudut ulos HSL-sovelluksesta, voimassa olevat kerta- ja vuorokausiliput häviävät puhelimestasi, mutta kausiliput säilyvät. Tulemme kehittämään kaupunkiliikenteen lipunmyyntiä paremmaksi asiakkaidemme palautteiden avulla – tämä on vasta alkua!

HSL-sovellus

Matkalle Ärrän kautta! Kun nouset lipun osto hsl, näytä HSL-sovelluksen lippu kuljettajalle. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä helpomman tavan matkustaa määränpäähän julkisen liikenteen avulla. Kausilippu kertaostona Valitse kausilippu, kun matkustat säännöllisesti. Sujuvamman ja vihreämmän matkustamisen puolesta Matkusta ovelta ovelle Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä helpomman tavan matkustaa määränpäähän julkisen liikenteen avulla. Kertalippu näppärästi satunnaisille matkoille Voit ostaa kertalipun sovelluksesta helposti muutamalla napin painalluksella itselle ja kaverille. Lataa matkakortti.

lipun osto hsl

HSL-kortilla pääkaupunki tutuksi

HSL-sovelluksesta voit ostaa kausilipun vaikkapa 30 päiväksi. Kausilipuilla matkustettaessa yöaikaan klo yölisä on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta. Valitse sovelluksesta välilehti Liput ja seuraa sovelluksen ohjeita. HSL:n liput kelpaavat busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa sekä Suomenlinnan lautalla. Sen pitää olla sama kuin kausilipussasi. Kortinlukijan näytöltä näet, että lipunosto onnistui. Maksaminen maksukortilla Jos maksaminen uudella maksukortilla ei onnistu, varmista, että olet ottanut kortin käyttöön PIN-koodilla jossakin liikkeessä tai automaatilla.

just dance 2021 panda

Joukkoliikenteen lipputuotteet, hinta ja maksutavat | Korsisaari

Korsisaaren linja-autoissa voit valita itsellesi sopivat lipputuotteet, joilla matkustat. Valitse oikea matkustusalue kortinlukijan näytöltä. Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja siksi palautteesi erityisesti seuraavista aiheista on meille arvokasta:. Saat HSL-sovelluksen puhelimeesi maksutta sovelluskaupasta. Alennus on 45 prosenttia. HSL-lipun ostaminen Lipun ostopaikat ja lipputyypit. Korsisaaren mobiilisovelluksessa lipun osto hsl matkakorteille myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden.

Matkustus / R-kioski

Osta matkakortti verkkokaupastamme. Hae lähin osoitteellasi:. HSL-kertalippusi tulee heti voimaan aktivoinnin jälkeen. Kun kirjaudut ulos HSL-sovelluksesta, voimassa olevat kerta- ja vuorokausiliput häviävät puhelimestasi, mutta kausiliput säilyvät. Valitse itsellesi sopiva lippu sen mukaan, kuinka usein linja-autoja käytät. Painikkeita ei tarvitse painaa.