Logitech G29 Carx Drift Racing

Myydyimmät Uudet ja nousussa Erikoistarjoukset Juuri päivitetty Suositut tulevat julkaisut. Rallicross-autot, GT-autot, rajoittamattomat lava-autot, buggyt ja muskeliautot täydentävät äärimmäisen offroad-autotallin. Tiedottava Kuraattorilta split screen racing 7. Kaikki 12 Myönteinen 2 Kielteinen Jos sinua ei kiinnosta pelata tätä peliä tällä hetkellä saatavilla olevassa muodossa, odota ja tarkista peli myöhemmin uudelleen.

Early Access -peli

Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Lisää koriin. Verkossa voit taistella hallituilla kisalistoilla jopa 12 pelaajan kisoissa ja kilpailla innovatiivisissa tavoitepohjaisissa tiloissa. Kaikki urheilupelit. Kirjaudu sisään tai Avaa Steamissä.

logitech g29 carx drift racing

Voit pelata näitä pelejä viipymättä – jo niiden kehitysvaiheessa.

Arvioi suodattimet. Suodata arvostelut käyttäjän peliajan perusteella sillä hetkellä kun arvostelu on kirjoitettu:. EA Play Terms. Onko tämä peli sinulle sopiva? Developed by Codemasters.

biolan multa tarjous

Bugged FFB logitech G29 :: CarX Drift Racing Online Yleiset keskustelut

Pelisarja: CodemastersDiRT. Nähdäksesi arvioinnit tietyltä aikaväliltä klikkaa ja maalaa valintasi kuvaajaan tai valitse sopiva palkki. Tietoa pelistä Race your FAST-paced racing car on specially prepared tracks in VR Drivers game. Etusivu Yhteisösuositukset Hiljattain katsotut Steam-kuraattorit. Jätä pois arviointivääristymät. Myydyimmät Uudet ja nousussa Erikoistarjoukset Juuri päivitetty Suositut tulevat julkaisut.

Säästä 70% kun ostat DIRT 5 Steamistä.

Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. Venytä rajoja hämmästyttävillä autoilla Hyppää monipuolisen ja jännittävän autovalikoiman rattiin. Vaatii kolmannen osapuolen käyttöoikeussopimuksen hyväksymisen. Tietoa pelistä Päästä peto irti DIRT 5 kunnioittaa sarjan perintöä ja säilyttää sen DNA:n, mutta se kirjoittaa oman lukunsa historiaan — urheamman ja rohkeamman kuin mikään aikaisempi. Arvioi suodattimet. Voit luoda muokattuja areenoja, ja se on kaikkien pelaajien ilmaiseksi saatavilla.