Logitech G815

Voit luoda omat animaatiot tai valita valmiista tehostevalikoimasta. Takaisin sivun alkuun. Hienostuneen tyylikkään Gn käyttökokemus on tarkkaan logitech g815 ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Värejä voi valita noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Näppäimistön mediasäätimet ovat aina sormiesi ulottuvilla.

Logitech G815 LIGHTSPEED RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Tactile

Kokeile Gnäppäimistöä ja pelaa uudessa ulottuvuudessa. Uskomattoman ohut G on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos: se on rungoltaan uskomattoman ohut, mutta logitech g815 suorituskyky ja ominaisuudet ovat silti huippuluokkaa. Xbox Series X, pelikonsoli. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä logitech g815 tiedot kaupan sivuilta. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Erillisellä Universal Serial Bus-lisäjohdolla kytkettävä, näppäimistön takana oleminen USB-läpivientiportti tarjoaa täyden virtatehon ja siirtonopeuden.

logitech g815

Tuotteen kuvat ja videot

Matalat, mekaaniset kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kantokyky-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset. Toimitusaika 9 päivää. Huippuohut muoto. Tee Gnäppäimistöstä tietokoneen komentokeskus. Logitech langaton näppäimistö, musta. Pelitila poistaa oletusarvoisesti Windows-näppäimen käytöstä.

lego duplo rekka

Mekaaninen Logitech G LIGHTSYNC -pelinäppäimistö RGB-värivaloilla

Kiitos palautteestasi! Hienostuneen tyylikkään Gn käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Värejä logitech g815 valita noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta.

Logitech G RGB Mechanical Gaming Keyboard | Telia

Alumiinivalmisteisessa äänenvoimakkuuden säätörullassa on juuret sopiva vastus, joten sen käyttö on helppoa ja mukavaa. Toimitusaika päivää. G on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos: se on rungoltaan uskomattoman ohut, mutta sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat silti huippuluokkaa. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Hienostuneen tyylikkään Gn käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä.