Logitech G920 Playstation 4

Suuntaohjain, konsolipainikkeet ja puoliautomaattiset ohjainvaihtimet on sijoitettu logitech g920 playstation 4 ohjauspyörään. Jos haluat vieläkin tarkemman ohjauksen, voit asetella polkimet uudelleen niin, että kantapäiden ja varpaiden liikkeet — motoriikka on aiempaa helpompi suorittaa. Ohjauspyörällä kiihdyttäminen, jarruttaminen ja vaihtaminen sujuvat yhtä miellyttävästi kuin oikeallakin autolla. Aja kuin oikealla radalla – aito ohjaustuntuma tärinäpalautteella Täyttä kaasua eteenpäin – erillinen poljinyksikkö kolmella polkimella Nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja teräsosat ovat kestäviä, mutta myös mukavia käyttää Väri: Musta. Sen avulla saat uusimmista kilpa-ajopeleistä kaiken mahdollisen irti. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Logitech G29 Driving Force (PC/PS3/PS4)

Ohjauspyörä kiinnitetään tukevasti pöytään tai peli-istuimeen kiinteillä kiinnikkeillä tai ruuveilla. Suunnittelun, valmistamisen ja ajopelien rakkauden kautta Logitech G vie kilpa-ajosimulaation ihan uudelle tasolle. Saatavuus epävarmaa. Yhteensopivuus pelien kanssa. Logitech G on simuloidun kilpa-ajomaailman suunnannäyttäjä. Kahden moottorin tuottama tärinäpalaute saa joka luisun ja tienpinnan muutoksen tuntumaan, ja teräskuulalaakerit tuovat painoa ja kestävyyttä.

logitech g920 playstation 4

Kilpasimulaattorivälineet

Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Driving Force -ohjauspyörällä kiihdyttäminen, jarruttaminen ja vaihtaminen sujuvat yhtä miellyttävästi kuin oikeallakin autolla. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Logitech G esittelee G ja Gkilpa-ajo-ohjauspyörät, joissa on tärinäpalaute. Gohjauspyörällä voit ajaa huoletta, sillä se pysyy paikallaan rajussakin menossa.

la nuit tresor caresse review

Kisasimulaattori-, peliohjauspyörä- ja ajosimulaattorivälineet | Logitech G

Minun Telia. Ohjauspyörässä on suuntaohjain ja konsolipainikkeet, joten kaikki ohjaimet ovat ulottuvillasi. Oletko valmiina kilpailuun? Arvostelut 1. Kaasu- jarru- ja kytkinpolkimen sisältävän lattialle asetettavan poljinyksikön ansiosta pystyt ajamaan todellisuutta vastaavassa asennossa. Tehokas kaksimoottorinen tärinäpalaute simuloi todenmukaisesti tärinäpalautetta välittömästi ja tarkasti. Poikkeuksellisen sulava ja hiljainen ohjaaminen perustuu hammaspyörästöön, joka on mallinnettu autojen vaihteistojen mukaan.

Logitech G Driving Force Racing Wheel | Telia

Käytön aloittaminen. Voit ajaa huoletta, sillä ohjauspyörä pysyy paikallaan rajussakin menossa. G29 ja G — eli ohjauspyörä, polkimet ja vaihdekeppi — asentuvat täydellisesti Playseat®-kilpa-ajo-ohjaamoihin lisäten todellisuuden tuntua. G29 Driving Force -kilpaohjauspyörässä on myös pitkäkestoinen ja luotettava Hall-ohjausanturi, joka hyödyntää magneettikenttiä ohjauspyörän asennon määrittämisessä. Windows 11, Windows 10, Windows 8. Polkimet Epälineaarinen jarrupoljin Patentoitu mattokiinnitysjärjestelmä Kuvioitu kantapäätuki Itsekalibrointi.