Logitech K380 Multi Device

Syvyys : 16 mm. Jakoviivan yläpuolella oleminen merkitseminen näyttää komennon, joka lähetetään Windows- Android- tai Chrome-laitteelle. Logitech K Bluetooth näppäimistö. Logitech K Multi-Device Keyboard, näppäimistö Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Toimitusaika 9 päivää. Logitech Options.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth for Mac -näppäimistö, pinkki

Windows® 10,11 tai uudempi. Näppäimistö tunnistaa kunkin laitteen automaattisesti ja määrittää näppäimet niin, että käytettävissäsi on tuttu näppäinasettelu ja tutut pikanäppäimet. Päivitetty Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Käyttöehdot Palaute. Toimitusaika 12 päivää. Logitech, Logi ja Logitech-tuotemerkit ovat Logitechin omaisuutta ja saattavat olla rekisteröityjä.

logitech k380 multi device

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Toggle navigation. Knäppäimistön avulla työskenteleminen tuottavasti on helpompaa kuin koskaan. Se myös määrittää näppäimet automaattisesti ja muistaa pikavalinnat — enää ei tarvitse soittaa IT-tukeen. Odota hetki Logitech, Logi ja Logitech-tuotemerkit ovat Logitechin omaisuutta ja saattavat olla rekisteröityjä. Näytä usein kysytyt kysymykset. Käyttäjät voivat yhdistää jopa kolme laitetta samanaikaisesti ja vaihtaa niiden välillä yhdellä napautuksella.

case samsung galaxy a 52

Logitech K Multi-Device -Bluetooth-näppäimistö

Ladataan hintagraafia. Logitech Pebble M Moderni, siro, hiljainen langaton ja Bluetooth ® -yhteydellä toimiva hiiri. Toimitusaika 1 päivä. Lisää ostoskoriin. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi.

Logitech K Multi-Device Bluetooth Keyboard, halvin hinta 45€

Täysteräväpiirtoinen kamera USB-C-liitännällä suoratoistoon ja sisällön luontiin. Voit siis ottaa tilan omaksesi kaikilla Apple-laitteilla ja kaikissa ympäristöissä. How awesome is that? Useamman tietokoneen käyttäjät voivat helposti vaihtaa näyttöjen välillä yhdellä napautuksella. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Tehosta videokokouksiasi ja esityksiäsi StreamCamilla ja Zone -kuulokemikrofonilla.