Logitech Rival 5

Langalliset hiiri. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Reaktioaikojen hidastumiselle ei kapistus sentään mitään voi. Rival 5 on äärimmäisen monipuolinen tarkkuuspelihiiri.

Steelseries – Rival 5 Gaming Mouse

Steelseries Rival 5 -pelihiiri. Kiihdytys maks. Painikkeiden määrä. Hiiren molemmin puolin kulkee valaistu nauhamainen linja, minkä lisäksi sekä rullasta että yhtiön logosta hehkuu vaihtuva väri. Dräger Alcotestalkometri.

logitech rival 5

Osta, jos…

MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Ohjelmoitavat hiiren painikkeet. Discord ja muut GameSense -yhteensopivat sovellukset sallivat sen chat -ilmoitukset, pelitapahtumat ja paljon muuta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

asus proart pa278

Steelseries Pelihiiri Rival 5 DPI Musta | Techinn

Tähtäin oli aina halutussa paikassa. Perinteiset painikkeet, klikattava rulla sekä DPI-kytkin ovat tutuilla paikoillaan, joskin näidenkin osalta kestävyyttä on parannettu. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Kaikki yhdeksän painiketta päästävät painettaessa pienen klikkausäänen.

Steelseries Rival 5 RGB langallinen pelihiiri, hinta 50 €

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Vasteaika tyypillinen. Täysin puhtaita pisteitä ei efektille voi kuitenkaan antaa, sillä jostain syystä sekä oranssit että vihreät sävyt jäävät haaleammiksi kuin muut värit. Steelseries Rival 5 -pelihiiri. Hallitse mitä tahansa peliä. Haluat kevyimmän mahdollisen pelihiiren Rival 5 on kevyempi kuin Rival ja Rival , mutta kevyimpiin malleihin on vielä matkaa.