Lowa Miesten Kengät

Värit beige harmaa vihreä oranssi pinkki ruskea punainen violetti sininen valkoinen musta oliivi turkoosi petrooli. Vanhoille tilaajille tarjoamme tulevaisuudessa jatkuvasti useita etuja. Naisten vedenpitävät, kevyet ja monikäyttöiset retkeilyjalkineet. Vaelluskengät Naisten vaelluskengät Miesten vaelluskengät Tilaa uutiskirje. Saatavana useassa eri koossa! Säännöllinen huoltaminen pidentää kenkien käyttöikää huomattavasti.

käsityön laatua

Korisi on tyhjä. Jalkojen hyvinvointi on merkittävä seikka liikunnan parissa viihtyvällä. Kastumisella tai likaantumisella ei Object Linking and Embedding suurta vaikutusta kenkien kestävyyteen mikäli kenkiä hoidetaan oikein. Lowan tuotanto laajenee entisestään, ja vuonna Lowa myy ensimmäisen kerran miljoona kenkäparia vuoden aikana. Lowa kengät ovat suosittu valinta muun muassa vaeltajien lowa miesten kengät kiipeilijöiden parissa. Metsästys- ja viranomaisjalkineet Tutustu valikoimaan.

lowa miesten kengät

Monipuolisista valikoimista Lowa kengät

Tyhjennä kaikki filtterit. Metsästys- ja viranomaisjalkineet Tutustu valikoimaan. Tibet LL Vaelluskengät Miehet, ruskea. Huippujalkine vaeltamiseen ja metsästämiseen silloin kun kaipaat jalkineeltasi vartta ja tukea. GORE-TEX-vuorelliset kengät ovat hyvä valinta niin haastaviin olosuhteisiin kuin vaikka kaupunkiolosuhteisiin, jossa et voi aina olla varma sään suosivuudesta. Tämä on enemmän kuin hyvä syy juhlia sen syntymäpäivää!

jura ena 5

Lowa Miesten kengät – Kengät | XXL

GORE-TEX-vuorelliset kengät ovat hyvä valinta niin haastaviin olosuhteisiin kuin vaikka kaupunkiolosuhteisiin, jossa et voi aina olla varma sään suosivuudesta. Lasten puvut. Lue lisää LOWA eränkäynti- ja viranomaisjalkineet. Selaa osastoja.

Lowa | elektroninen kauppa

Meiltä löydät suositut Renegade jalkineet naisille ja miehille useassa eri värissä. Uudet kengänpohjat tarjoavat prosenttisen vedenpitävyyden, eristävät kylmän kengän ulkopuolelle ja säilyttävät muotonsa taivuttamisesta huolimatta. Hyvät kengät kestävät hyvin hoidettuina todella pitkään ja niistä muotoutuu käytössä jalalle täydelliset. Valittavanasi on esimerkiksi laaja valikoima trekking-kenkiä , lasten puolikenkiä , vapaa-ajankenkiä sekä monitoimikenkiä. Vuonna yritys myy jo kaksi miljoonaa kenkäparia vuodessa, ja tänään Lowa on kiistaton markkinajohtaja saksankielisissä maissa sekä Benelux-maissa ja jatkaa laajentumista Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja itäiseen Eurooppaan.