M Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6 tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, vaikka kyseessä onkin aktiivisuusranneke. Ranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen 5 ATM. Puhelintuki: Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Toimitusaika

Xiaomi Mi Band 6 aktiivisuusranneke

Laite on itsessään mitoiltaan erittäin kompakti 47,4 x 18,6 x 12,7 millimetriä K x L x S ja painoa on vain 12,8 grammaa. Kellot Aktiivisuusrannekkeet Sykemittauksella Tuote Muista minut. Testijakson aikana laitetta käytettiin monesti vesisissä oloissa, eikä m band 6 ottanut siitä itseensä, joten vedenkestävyys on erittäin hyvä. Näyttöä on lisäksi suojaamassa 2,5D-kaartuva lasi, joka tekee kosketustoimintojen toteuttamisesta todella intuitiivista. Kirjoittanut Eero Salminen.

m band 6

Tuotekuvaus

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Xiaomi mi band 6 älyrannekoru 5 väriä amoled miband 6 veren happea. Testijakson aikana laitetta käytettiin monesti vesisissä oloissa, eikä se ottanut siitä itseensä, joten vedenkestävyys on erittäin hyvä. Yksi tärkeä mittari aktiivisuusrannekkeessa on PAI-arvo, joka on Xiaomin mittari käyttäjän terveydestä. Metsäkuusi urheilulajia tunnistuu automaattisesti. Sillä on 5ATM vedenpitävyyssertifikaatti, joten voi käyttää sitä uidessa tai suihkussa.

ariete airfryer xxl kokemuksia

Xiaomi Mi Smart Band 6, halvin hinta 36€

Näytössä on myös x pikselin tarkkuus, joka takaa pikseliä tuumaa kohden. Toimitusaika 2 päivää. Kaikkia kalleimmista älykelloista tuttuja ominaisuuksia ei valitettavasti rannekkeeseen Object Linking and Embedding saatu, vaan m band 6 mielenkiintoisia toimintoja myös Mi Smart Band 6 tarjoaa. Testijakson aikana itse ainakin usein jopa unohdin rannekkeen olevan kädessä, joka on aina todella hyvä seikka. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

Mi Smart Band 6

Tämä aktiivisuusranneke seuraa ihmiskehon tärkeimpiä fysiologisia parametreja, kuten veren happisaturaatiota SpO2 , unen laatua, sykkeen seurantaa ja antaa vieläpä ehdotuksia parantaa niitä. Etuosassa on Xiaomin mukaan kestävä lasipinta, mutta lasin valmistajaa ei tällä kertaa Object Linking and Embedding kerrottu. Ranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen 5 ATM. Välttämättömät evästeet mahdollistavat sivuston perustoiminnot, ja näin ollen ne ovat välttämättömiä sivuston toiminnallisuuden kannalta. Xiaomi Mi Smart Band 6:n myyntipakkaus ja sisältö. Hyväksy kaikki. Nyt luet.