M1 Mac Mini

Katso, miten M1 vauhdittaa grafiikoita. Jopa 3 kertaa nopeampi prosessori, m1 mac mini 6 kertaa nopeammat grafiikat, supernopea yhteismuisti ja tehokas Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 15 kertaa nopeamman koneoppimisen – kaikki tämä ultrakompaktissa paketissa. Salamannopea M1-siru takaa suorituskyvyn niin pelatessa, työskennellessä kuin surffatessakin Kahdeksanytiminen näytönohjain takaa, että käyttö m1 mac mini sulavaa ja soljuvaa Laajat liitännät ja erittäin kompakti koko Väri: Hopea. Onkin mukava nähdä Applen antavan rakkautta yhtiön omalle oudolle pikkutietokoneelleen, joka pääsee esittelemään uutta M1-sirua. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Suorituskyky loistaa nimenomaan luovissa töissä, joten se soveltuu niin graafikoille kuin videokuvaajille. M1:ssä on neljä suorituskyky-ydintä.

Apple Mac mini

Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. Valitettavasti tämä johtaa joihinkin puutteisiin. Kustomointi m1 mac mini vakiokokoonpanon vastaavan osan. Enemmän tehoa. Joonas Pikkarainen opens in new tab opens in new tab opens in new tab.

m1 mac mini

Tuotteen ominaisuudet

Jos luulit siirtymän Intelin raudasta Applen omaan vaikuttavan heikentävästi Mac minin suorituskykyyn, voit olla huoleti. Yksi tilaus yhdelle Perhejako-ryhmälle. Käännä koodia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Ne ovat maailman nopeimpia prosessori­ytimiä energiaa säästävissä siruissa 4 – ja ne tehostavat Mac minin suorituskykyä tuntuvasti. Kompakti koko, uskomaton suorituskyky ja monipuolinen porttivalikoima tekevät Mac ministä täydellisen kumppanin yllättävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Mac mini Uutta sisään.

jääpalamuotti iso

Osta Mac mini – Apple (FI)

Jos Mac miniä käytti jostain syystä pelaamiseen, uusi M1-siru nostaa pelien määrää tarjoamalla jopa nelinkertaisesti paremman ruudunpäivityksen. Erittäin kompakteista m1 mac mini huolimatta se pystyy valjastamaan käyttöösi suurimmat ja kirkkaimmatkin digitaalinäytöt, oli kyse sitten näyttävistä performanssiteoksista tai valtavista digitaalisista mainostauluista. Tällöin niiden ulkonäöllä m1 mac mini tuntumalla on paljon isompi merkitys. Neljä suorituskyky-ydintä M1:ssä on neljä suorituskyky-ydintä. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Erillinen tallennustilan AES-salaaminen Pitää salausavaimet suojassa ja tarjoaa samalla uskomatonta tehokkuutta tallennustilan salaukseen ja tietojen suojaukseen.

Apple Mac mini, halvin hinta €

M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Uskomaton graafinen suorituskyky Renderöi aikajana jopa 6 kertaa nopeammin Final Cut Prossa. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Kyseessä ei missään nimessä OLE pelitietokone, mutta varsinkin iOS-pelejä kaipaaville se tarjoaa mukavaa väliaktiviteettia raskaampien työurakoiden välillä.