Mac Hub Usb C

This email has been registered. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palautus- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Sopii sekä Macille että PC: lle. Sustainability starts with mac hub USB c Sivustollamme olevan materiaalin kopiointi ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Voit liittää useita lisävarusteita Maciin.

HUBit ja kaapelit Apple-tuotteisiin

Yksinkertaista elämääsi tällä Rapoo monitoimilaitteella, joka on pakollinen kaikille, jotka haluavat liittää eri laitteita Macbookiin tai iPad Universal Serial Bus-C:llä. Phone Email Both. HyperDrive GEN2 on kaksi kertaa nopeampi ja tehokkaampi kuin nykyiset 1. Hinta 4 12 3 2 1 2. Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

mac hub usb c

Compare Color

Stone Pro tarjoaa 11 porttia uuden MacBookin liittämiseen olemassa oleviin laitteisiin yhdellä yhteydellä. Vankka telakointiasema, jossa on 11 erittäin suorituskykyistä porttia ja jopa W: n latausteho. Etätallennus, arkisin. Yksityishenkilöiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa verkkopankin kautta, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. USB-C-keskittimen avulla voit liittää jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti ja antaa luovuudellesi vapauden. Sivustollamme olevan materiaalin kopiointi ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

lego my city 2

Belkin Universal Serial Bus 4-Port Hub ‑keskitin ja Universal Serial Bus-C-kaapeli – Apple (FI)

Musta – Ask An Expert. Vankka telakointiasema, jossa on 11 erittäin suorituskykyistä porttia ja jopa W: n latausteho. Guld – You have successfully subscribed! Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat voivat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin.

USB-keskittimet – Mac Pro

Hyväksyn toimitus-, palautus- ja peruutusehdot. Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Close Your Cart 0 items. You have successfully subscribed! Tuote nro V Yrityksillä ei Object Linking and Embedding vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä OLE erikseen sovittu kirjallisesti.