Macbook Pro 13 Touch Bar

Näyttö 13,3 tuuman led-taustavalaistu Retina-näyttö, IPS-teknologia, tarkkuus x pikseliä, ppi, kirkkaus nitiä, laaja väriskaala P3True Tone -teknologia, Intel Iris Plus Graphics -näytönohjain. Kirjaudu sisään. Mitä enemmän yhteis­muistia RAM valitset, sitä useampia appeja voit käyttää samanaikaisesti ja sitä tehokkaammin ne toimivat. Sen 8-ytimisen prosessorin ansiosta voit hoidella ripeästi päivittäiset tehtävät, kuten dokumenttien ja esitysten luomisen, tai tarttua vaativampiin työn­kulkuihin, kuten Xcodella kehittämiseen tai raitojen miksaamiseen Logic Prolla. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. MacBook Macbook pro 13 touch bar yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle. Ylellisen tukeva ja millintarkasti koottu alumiinirunko pitää sisällään ennennäkemättömän nopean Intel i7 2,8 GHz -neliydinsuorittimen sekä jopa 16 Gt:n käyttömuistin, joiden ansiosta raskaimmatkin appsit sekä moniajot käynnistyvät vauhdikkaasti ja pyörivät miellyttävän sulavasti.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Valitse uusi MacBook Prosi. Se tarjoaa myös vaikuttavaa vauhtia ja suorituskykyä, jotka huomaat käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia. Saatavilla SSD-tallennus­tila tarkoittaa tilaa, joka MacBook Prossa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi. MacBook Pron SSD-levy tarjoaa vaikut­tavaa suoritus­kykyä ja nopeutta, jonka huomaat macbook pro 13 touch bar ja appeja käynnistäessä, projekteja avatessa ja kirjastojasi selatessa. Näin Apple at Work auttaa sinua. MacBook Pro.

macbook pro 13 touch bar

Vertaile Mac-malleja

Näin Apple at Work auttaa sinua. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron liki­määräisen suorituskyvyn. Yleinen kuvaaminen. Muut yrityspalvelut. Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:een , jolloin moni­ajo on sujuvampaa ja suurten tiedostojen käsittely helpompaa.

display a21 samsung

Apple MacBook Pro 13 Intel Core i7 Touch Bar () | Elisa Yrityksille

Elisa Fokus. Tilaa 13 tuuman MacBook Pro Saatavilla Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Muista hyödylliset lisätarvikkeet.

Apple MacBook Pro Touch Bar 13´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­­kykyä, valitse M1 Max. Se tarjoaa myös vaikuttavaa vauhtia ja suorituskykyä, jotka huomaat käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. Mitä enemmän yhteis­muistia RAM valitset, sitä useampia appeja voit käyttää samanaikaisesti ja sitä tehokkaammin ne toimivat. Toimisto Tilaa 13 tuuman MacBook Pro Näyttö 13,3 tuuman led-taustavalaistu Retina-näyttö, IPS-teknologia, tarkkuus x pikseliä, ppi, kirkkaus nitiä, laaja väriskaala P3 , True Tone -teknologia, Intel Iris Plus Graphics -näytönohjain.