Mökkilämmitin Diesel

Voit halutessasi pyytää postista kuittauksen lähetyksestä. Käyttöjännite 12V. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Polttoaineletkun jatko, 4m. Ruostumaton teräs, korkealaatuinen alumiini, muut korroosionkestävät materiaalit. Liittyvät tuotteet.

SAFIRE 2000B valkoinen mökkilämmitin 12V Diesel/polttoöljy

Ota yhteyttä Suomenlahden Saaristopalvelut. Ruostumaton teräs, korkealaatuinen alumiini, muut korroosionkestävät materiaalit. Korkin asennussarja. Harjattomalla moottorilla toimiva, hiljainen puhallin levittää lämmön tehokkaasti mökkilämmitin diesel m2 pinta-alalle. Maksamme palautuspostikulut vain meidän ohjeistamallamme tavalla palautetuista tuotteista!

mökkilämmitin diesel

Tehokas lämmitin sähköttömään mökkiin

Korkin asennussarja. Elisan, Saunalahden ja Teliasoneran kortit suositeltavia. Oma tili Oma toivelista Kirjaudu Sisään Luo tili. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti ja liitä mukaan kopio saamastasi tilauslähetteestä sekä tilinumerosi. Aseta haluttu lämpötila ja termostaatti pitää huoneen lämmön tasaisena. Postitamme tilatut tuotteet n.

harvia saunanovi

Wallas 40 CC – Mökkilämmitin

Wallas 40 CC:n moderni design on sekä toimiva että kaunis ja sen voi valita kahdessa eri värissä: graffitin harmaa tai talven valkoinen. Käynnistä ja sammuta diesel-lämmitin vain nappia painamalla. Tämä eroaa esimerkiksi kaasulämmittimistä siten, että palamisesta syntyvä kosteus ja hiilidioksidi ei jää mökkiin. Poista tämä nimike. Svea rahoituksella ja joustoraha luotolla. Yksityisyys ja evästeet Tilaukset ja palautukset Hakusanat Laajennettu haku Mökkilämmitin diesel yhteyttä.

Mökkilämmitin + asennussarja Diesel |

Safire A lämmitin on varustettu kiertoilmapuhaltimella joka levittää lämpimän ilman tehokkaammin lämmitettävään tilaan. Voit maksaa turvallisesti ostoksesi kaikilla yleisimmillä kotimaisilla verkkomaksupalveluilla, sekä luottokorteilla. Tarvitset vain tavallisen SIM-kortin ilman dataliittymää, yhteys käyttää tekstiviestitoimintoa etäohjaukseen. Polttoaine syötetään polttimeen pumpulla, mikä mahdollistaa polttoainesäiliön sijoittamisen esimerkiksi mökin alle, missä se voidaan helposti täyttää. Suljettu laminaarinen paloprosessi takaa hiljaisen äänitason ja kuivattaa sisäilman. Sytytyksen jälkeen poltin ylläpitää lämmön ja hehkutulppa sammuu itsestään.